bg

Free background from VintageMadeForYou

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Day 20 - Rakkaimmat rakastavaiset

Otin vapauden muunnella päivän kysymystä: romanttisen kirjan sijasta valitsen suosikkini fiktiivisistä rakastavaisista.  Vaihtoehtoja olisi paljonkin, mutta silti valintani on selvä:

Day 20 – Favourite romantic characters
                 Aragorn ja Arwen 

Kun 16-vuotiaana luin ensimmäistä kertaa Tarun sormusten herrasta, olin aivan rakastunut Aragorniin. Ja hänen rakkautensa Arweniin hakee edelleenkin vertaistaan kirjojen sivulta. Arwenin valinta kuolemattomuuden ja rakkauden välillä tekee fraasista "en voi elää ilman sinua" koskettavalla tavalla totta. 

Ketkä ovat teidän muiden lempikyyhkyläiset? 

6 kommenttia:

 1. Valehtelisin jos väittäisin suosikkiparini olevan jotkut muut kuin Titanicin Jack & Rose. Mahdollisesti heidän tarinassaan eniten koskettaa se, kuinka jotakuta voi kantaa sydämessään vuosikymmeniä vaikka ehti tuntea henkilön vain päivän pari.

  VastaaPoista
 2. Sonja, hyvä huomio. Jack ja Rose kuuluvat ehdottomasti minunkin lempirakastavaisten listalle!

  VastaaPoista
 3. Hyviä pareja on yksinkertaisesti liikaa... Sellaisen jännän piirteen olen huomannut, että kirjoissa lempiparini ei useinkaan ole se pääpari, vaan joku sivupari, jonka elämä on jo tavallaan asettunut aloilleen.

  Mutta Arwen ja Aragorn kuuluvat siihen ylempään parin kastiin minulla myöskin.

  VastaaPoista
 4. Ircci, nyt kun mainitset asian niin olen monesti itskin kokenut samaa! Myös muuten kuin parien kohdalla; jos en koe päähenkilöä kovin läheiseksi, saatan kiinnostua enemmän jostain sivuhenkilöstä - ja joskus tulee luettua joku kirja loppun asti vain sen takia että saa tietää miten sille sidekickille kävi :D

  VastaaPoista
 5. Niinhän se on, sivuhenkilöt on usein paljon kiinnostavampia kuin ne varsinaiset sankarit... Mulle käy niin suurin piirtein aina, jos sivuhenkilöitä esitellään tarpeeksi. Syrjin päähenkilöä :(

  VastaaPoista
 6. Ircci, harmi että tässä haasteessa ei kysytä mieleenpainuvinta sivuhenkilöä! Asiaa pitääkin pohtia.... :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit! Jätäthän puumerkkisi.