bg

Free background from VintageMadeForYou

lauantai 23. huhtikuuta 2011

Day 22 - Valoa kirjahyllyssä

Päivän kysymys vaikutti ensin vaikealta, ja pitkään sitä pähkäilinkin tuskanhiki otsalla. Mutta heti kun älysin laajentaa katsantokantaa ja otin romaanien lisäksi huomioon myös tietokirjat, koin Valaistumisen Hetken ja tältä se näytti:

Day 22 – Favourite book you own

Man-made wonders - sarjan 75 most magnificent lighthouses oli alun perin äitini joululahja miehelleni, mutta arvatkaapa vaan, kuka sen omi! Rakastan sen selailua iltamyöhään, kun lapset on saatu tutimaan eivätkä tahdo tahmaisilla tassuillansa "koristella" kirjan upeita kuvia!

Samassa kuvassa vasemmalla näkyy myös ensimmäinen perintöprinsessa omistamieni kirjakaunotarten sarjassa. (Kyllä, kyseessä on juuri se Watership Downin painos, jonka te lukijani äänestitte suosikiksenne taannoin.) Kun ostan kirjoja, esteettisyys onkin melkein aina mukana niiden valinnassa: hyväkin kirja voi jäädä ostamatta jos kansi on ruma, ja jos kansivaihtoehtoja on useita niin olen valmis pulittamaan muutamankin ylimääräisen pennosen saadakseni kansista mieluisimman. Miten mahtaa olla asianlaita teillä muilla? Onko kannella väliä ostopäätöstä tehtäessä? Entä jos kansikuva vaikuttaa hintaan?

Ja lopuksi vielä pientä hehkutusta alkaneen pääsiäisen vietosta: koska olen viimeiset 5 vuotta ollut raskaana tai imettänyt, ei viiniä ole tässä talossa nähty. Tänä keväänä, puolen vuosikymmenen kuivan kauden jälkeen saamme vihdoinkin korkata pääsiäispöydässä viinin! Valinta tapahtui täysin fiilispohjalta, ja ulkonäkö vaikutti paljon myös tässä...
You, me & the gatepost on australialainen kuiva valkkari. Pullon graafisesti onnistunut etiketti sinetöi valinnan. Tätä siis nautitaan tänä viikonloppuna täällä. Onko tämä viini teistä kenellekään tuttu?

Utelee uskollinen tarinauttinne Elma Ilona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit! Jätäthän puumerkkisi.