bg

Free background from VintageMadeForYou

perjantai 14. joulukuuta 2012

Runojoulukalenteri, luukku 14: Ketä vitkastelee kassajonos


Ei hitasse nauttimise mittän teehuanei tarvita, eiks jouluostoksillaki vois hekumoir? Kui siluselt kaupa ove messinkikahva tuntu kätte! Mikä hauskanen krapsaus kuulu, ko nostat pinost ostoskori. Nakkipaketis o kylk kyljes kivoi piäni porssai, niil voi anta nimet. Tavaratalon pyäröoves ilmavirta vaihtele naamal ko ilmastovyähykeitte läpi kulkis: lämmyne henkäys, kylm henkäys, lämmyne henkäys... O mahrolline. et joulustressantunull lähimmäisil ei riit ymmäryst hänel, ketä vitkastelee kassajonos ja laske antaumuksel erel oleva miähe villakaulaliinan silmukoi, mut heil voi sanno: voitin! 

~Heli Laaksonen~


PÄIVÄN GALLUP: Joko teillä on enimmät jouluostokset tehty? Vai onko koko rumba edessä vielä?2 kommenttia:

  1. Varmaan 1/3 tehty. Innostuin yksi päivä, mutta jouduin etsimään yhtä lelua (/lahjaa) koko pk-seudun, niin hieman se into hiipui... Lista on kyllä valmis ja käyn hakemassa ne lahjat, joita kaupoissa vielä ensi viikolla on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin suunniteltu ON puoliksi tehty! Minulta puuttuu enää lahja veljelleni, joka on auttanut minua tosi paljon mieheni sairastaessa, ja ansaitsisi siis jotakin tosi eirtyistä... kun vain keksisi jotain mihin budjettini riittää.

      Poista

Kiitos kun kävit! Jätäthän puumerkkisi.