bg

Free background from VintageMadeForYou

lauantai 1. syyskuuta 2012

Syksy toi, syksy toi... arvonnan voittajat!


Huhhahhei ja puolukkamehua pullo! On suosikkiaikani: syyskuu. Olen aina ollut syksyihmisiä, vaikka kesästäkin tykkään. Tälle syksylle minulla onkin erikoisen mukavia lukusuunnitelmia, maailmanympärimatkaa ja muuta pientä... mutta niistä kuulette ensi kerralla. Nimittäin: First things first.

Tässä taannoin huomasin, että blogilleni oli siunaantunut lukijoita seitsentä vaille sata! Sen kunniaksi pistin pystyyn arpajaiset, ja lupasin suorittaa arvonnan kun sata on saatu täyteen. Ja nyt on tullut se juhlava hetki!
Minkä menee lupaamaan, se täytyy tietysti myös pitää. Arvonta suoritettiin tutulla ja hyväksi havaitulla nimet hattuun-tekniikalla, kas näin:


And the winners are:


Ykköspalkinnon siis pokkasi Lumiomenan Katja, kakkossijan nappasi Suketus ja kolmoseksi loikkasi hyönteisdokumentaristi Hdcanis. (Tiedetään, alun perin lupasin palkintoja vain kaksi, mutta kun nostimme kakkoslapun, oli siihen tarttunut tämä kolmas eikä millään suostunut päästämään irti, vaikka onnetar kuinka ravisti. Sitkeys palkittiin ja Hdcanis saa valita palkintokirjan Katjan ja Suketuksen jälkeen.) 

Katjan yhteystiedot minulla jo onkin, mutta Suketus ja Hdcanis voivat laittaa osoitteensa tänne: elmailona (AT) gmail.com. Katja siis  pääsee valitsemaan ensin ja saa valita kaksi kirjaa, kakkonen ja kolmonen vuorollaan kumpikin yhden. Lista palkintokirjoista löytyy täältä.

Onnea voittajille!

P.S. Arvonnan satona sain  mahtavan määrän kirjoja, joissa tavalla tai toisella on aiheena koti. Ennen joulua on siis luvassa muhkea teemapostaus, johon kokoan antamanne kirjavinkit ynnä omat löydökkini teeman tiimoilta. Kaikkia en varmasti ehdi lukea, mutta varmasti poimin listalta monta kirjaa, kun joulun alla palaan kirjamaailmanympärimatkaltani ja luen itseni Jouluksi kotiin. Kiitos kirjoja ehdottaneille ja kaikille lukijoikseni tulleille! Olette ihania, kaikki 102.

6 kommenttia:

 1. (Anteeksi hdcanis, arpalappuun lipsahti nimesi väärin kirjoitettuna! Siitä huolimatta arpalippu kelpasi ja teki tehtävänsä ilmeisen hyvin ;D)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut voittajille!

  Sateisena iltana on ihana sytytellä kynttilät ja istahtaa alas hyvän kirjan kera.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit! Minulla onkin jo nurkat ja kaapit täynnä kynttiläitä pitkän pimeän varalle... kirjoista nyt puhumattakaan!;D)

   Poista
 3. Ihanaa! Ja kiitos vielä tätäkin kautta. Olipa mukava syyskuun ensimmäisen päivän yllätys. :)

  Ja kynttilöitä poltellaan täälläkin.

  VastaaPoista
 4. Kah, se on kai kohtalo :) Kiitoksia, laitan mailia.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit! Jätäthän puumerkkisi.